BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  MAGAZİN

Armağanı affetti çekeni yakacak

Bülent Ersoy, eşini kaçamak yaparken fotoğraflayan kişiye dava açtı.

Abone ol

Bülent Ersoy'la evlendikten 20 gün sonra İzmir Narlıdere'de genç bir kızla görüntülenen Armağan Uzun'un, görünteleri çekip televizyon ve gazetelere verdiğini iddia ettiği kafeteryanın sahibi Ferman Deri ve eşi Serap Deri'ye karşı açtığı 40 bin 1 YTL'lik manevi tazminat davasına başlandı.

Uzun, dava dilekçesinde Deri çiftinin kendisi hakkında açıklama yapmasına dava sonuna kadar tedbir kararı alınmasını da istedi.

Armağan Uzun, görüntülerin basın mensubu olmayan bu iki kişi tarafından özel hayatının ihlal edilerek çekildiğini, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu iddia etti.

Uzun, akadaşları ile Sahilevleri'nde gittiği kafeteryada çekilen görüntülerin aldatma skandalı olarak magazin dünyasına para karşılığı satıldığını öne sürdü.

İzmir 6'ncı Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan tazminat davasına dün başlandı. Uzun, dava dilekçesinde söz konusu haberler yayınlandığı andan itibaren sokağa çıkamaz, eşinin, yakınlarının yüzüne bakamaz olduğunu belirtti. Hakim, eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı ocak ayına erteledi.