BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  MAGAZİN

Armağandan büyük itiraf

Armağan Çağlayan dün akşam kendiyle ilgili büyük bir itirafta bulundu. Neydi?

Abone ol

İNTERNETHABER

"Haydi Gel Bizimle Ol" programına konuk olarak katılan Armağan Çağlayan, "benim yaptığım şaklabanlık" dedi.

Pınar Kür, Müjde Ar, Çiğdem Anat ve Aysun Kayacı'nın sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programının bu haftaki konuğu Armağan Çağlayan'dı.

O KADAR MI DÜŞTÜM

Çağlayan kendini popüler kültür içine düşmüş bir kişi olarak tanımladı. "Mesela Pınar Hanım beni tanımıyordur" dedi. Pınar Kür'ün "hayır tanıyorum" yanıtı üzerine "Fatih Terim'i tanımıyorsunuz, beni tanıyorsunuz. O kadar mı düştüm" diye espri yaptı.

Çağlayan'ın program boyunca kendi özeleştirisini yaptığı da dikkatlerden kaçmadı. Armağan Çağlayan televizyondaki işini "benim yaptığım şaklabanlık" diye tanımlamaktan da kaçınmadı.

SENİ KİM AVUKAT OLARAK TUTAR?

Popüler kültürün bir süre sonra kendini de yiyip bitireceğini söyleyen Çağlayan'a, Müjde Ar "sen de gidip avukatlık yaparsın" dedi. Bunun üzerine Pınar Kür "Seni kim avukat olarak tutar" deyince, Armağan Çağlayan'ın gerildiği gözlerden kaçmadı.

"Neden öyle diyorsunuz, siz benim avukatlığımı biliyor musunuz" diye çıkışan Çağlayan'a Kür, "sizi kişilik olarak tanıyorum" dedi.  Böyle sinirli yapıda bir insanın avukat olamayacağını ima etti.

Çağlayan'ın Pınar Kür'e cevabı manidardı: "Siz de bir yazar olarak popüler kültüre hizmet eden bir programda sunucu olarak bulunuyorsunuz. Ben de bir daha Pınar Kür romanı okumayacağım desem olur mu yani... "