BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  MAGAZİN

14ünde bakireliğini kaybetti

Yıllarca evlenmeyene kadar kimseyle birlikte olmam demişti. Ama....

Abone ol

Hergün yeni bir skandalla gündeme gelen Britney Spears bu seferde yeni bir skandalla adını andırmayı başardı. Yıllarca "Evleninceye kadar kimseyle birlikte olmam" demişti. Ama bekaretini 14 yaşında kaybetmiş.

Yıldızı parlayan bir şarkıcı olarak ortaya çıktığında her fırsatta bakire olduğunu söyleyen Spears'ın eski avukatı Eric Ervin, genç şarkıcının ilk kez 14 yaşındayken bir erkekle birlikte olduğunu söyledi.

US Magazine'e konuşan Ervin "Britney üç yıllık erkek arkadaşıyla daha reşit olmadan birliktelik yaşadı ve bekaretini ona verdi. Zaten onun bakire imajı bir tür halkla ilişkiler stratejisiydi" diye konuştu.

Ervin; Britney Spears'ın hiç durmadan kendine zarar vermesinin aileden gelen bir tür hastalık olabileceğini de iddia etti.

Genç şarkıcının babaannesi, Emma Jean Spears'ın 1966'da 31 yaşındayken intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Ervin "Büyükanne Spears bu olaydan sekiz yıl sonra sadece üç gün yaşayan bebeğinin ardından öldü. Spears ailesinin kendilerine zarar vermelerine yol açan trajik bir sırrı var" diye konuştu.

Britney Spears'ın babası Jamie Spears'ın iki erkek kardeşirin suç dosyalarının kabarık olduğu da Eric Ervin'in