BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,76
ALTIN 2.455,68
HABER /  GÜNCEL

Arkadaşına kızdı evi yaktı

AYDIN'ın İncirliova İlçesinde iddiaya göre birlikte yaşadığı M.S.'nin eve geç gelmesine kızan H.Y. evi ateşe vererek yaktı.

Abone ol

Yangında ev kullanılamaz hale gelirken can kaybı yaşanmadı.

Yangın, İstiklal Mahallesi'nde Necati Kaplan'a ait evde saat 20.30 sıralarında çıktı. İddiaya göre dört ay önce taşındığı evde arkadaşı M.S ile birlikte yaşamaya başlayan H.Y. arkadaşıyla zaman zaman tartışmalar yaşadığı öğrenildi. Öğlen saatlerinde tekrar tartışma yaşayan H.Y.,arkadaşı M.S.'yi arayarak "eve geç gelme eğer geç gelirsen evi yakarım" dediği ve M.S.'nin eve geç gelmesi üzerine sinirlenen H.Y.'nin de evi yaktığı iddia edildi.

Çıkan yangın bir anda büyüyünce komşuları itfaiye ve polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını diğer evlere sıçramadan kontrol altına aldı. Yangında ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın anında evde bulunan piknik tüpünün patlamaması ise olası bir faciayı önledi. M.S. ve birlikte yaşadığı iddia edilen H.Y. ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.