BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Survivor Semih Zafer kavgası kim elendi SMS sonuçları oy sıralaması

Survivor 2016 SMS sonuçları oy sıralamasına göre kim elendi sorusunun yanıtı Mehmet Özyay oldu. Semih ve Zafer kavgasında ise kararı acun Ilıcalı verecek. Semihle Zaferin kavga görüntüleri düğümü çözecek.

Abone ol

Survivor adasından en son kim elendi sorusunun yanıtı Mehmet Özyay olurken Semih ve Zafer kavgası haftanın olayı oldu. Semihle Zafer kavgasında kim haklı kim diskalifiye olacak sorusunun yanıtını video görüntüleri verecek. Acun Ilıcalı Semih ve Zafer kavgasının görüntülerine göre son kararı bu akşam duyuracak.

Survivor 'da bu hafta hiç beklenmedik gelişkeler yaşandı. Survivor gönüllüler adasındaki Semih Öztürk ve Zafer Mete kavgası kadar ünlüler elemesi de bombaydı. Ünlüler oy sıralamasında hiç beklenmedik bir isim SMS birincisi çıktı. Yattara beklenirken Acun Ilıcalı Tuğba Özay ismini açıkladı.

SURVİVOR KİM ELENDİ 2016 ÜNLÜLER OY SIsurvivor kim elendi 2016 sms oy siralamasi sonuclariRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ada konseyinde Yunus Günçe ve Tuğba Özay eleme adayıydı. Tuğba Özay birinci olup elemeden çekilince yerine Mehmet Özyay'ı eleme tahtasına yazdı. SMS ikincisi olan Ezgi Avcı da Nagihan Karadere adını verdi.

Böylece Yunus Günçe, Nagihan Karadere ve Mehmet Özyay eleme adayları oldu. Bu üç isim için Survivor ünlüler SMS sonuçları oy sıralamasına bakıldı.

İşte 12 Nisan 2016 tarihli Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları;

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor 12 Nisan ünlüler oy sıralaması sonuçlarına göre Mehmet Özyay adadan elenen isim oldu.

Mehmet Özyay veda etmekte çok zorlanırken Acun Ilıcalı 'Seni ve sesini özleyeceğiz' diyerek uğurladı. Mehmet Survivor adasında 'uluması' ve yarı İngilizce yarı Türkçe tezahüratları ile zihinlerde yer etti. Mehmet Özyay 'hakkınızı helal edin' deyip ağlayarak gitti.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI - DİSKALİFİYE Mİ OLACAKLAR?

semihle zafer kavgasi gorunteleri videosuSemihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük bir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verdi. Bu karar da bu akşam olağanüstü toplanacak ada konseyinde açıklanacak.

SEMİHLE ZAFER KAVGASININ GÖRÜNTÜLERİ

Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI NE OLDU ACUN ILICALI ANLATMIŞTI

Semih ile Zafer arasındaki kavgayla ilgili şok açıklamayı Acun ILıcalı salı günü akşamki ada konseyinde yapmıştı.

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.

SEMİH İLE ZAFER'İN KAVGASI

-"Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.

SEMİHLE ZAFER ARASINDAKİ GERİLİM BAŞKA BOYUTA GEÇTİ

-"Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

SURVİVOR DAHA ÖNCEKİ ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI

survivor ünlüler sms oy siralaması Peki şimdiye kadar ünlüler SMS sonuçları oy sıralaması nasıl oluştu? İşte ünlüler takımının oy sıralaması karnesi;

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

Ünlüler takımı en son 5 Nisan 2016 tarihinde SMS oylamasına çıktı ve oy sıralamasına göre Yılmaz Morgül elenen isim oldu.

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

survivor sms oy siralamasi unluler sms sonuclariSurvivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari tam listesi

NAGİHAN KARADERE BASILDI TUĞBA ÖZAY TÜKÜRDÜ

2 aydır Survivor adasında en yakın dost olan Nagihan Karadere ile Tuğba Özay'ın arası geri dönüşü olmayacak şekilde bozuldu. Konseyde 'Buraya konu mankenliği yapmaya gelmişsin. Bırak mankenliği de işine bak' diyerek Tuğba Özay'ın adını yazan Nagihan Karadere kavgayı başlatan taraf oldu.

NAGİHAN KARADERE TUĞBA ÖZAY'A BASILDI

Tuğba Özay ile olan arkadaşlık bağlarını çok hızlı bir şekilde yok eden Nagihan Karadere yeni dostları ile onun dedikodusunu yapmaya başladı. Tuğba Özay hakkında ateş başında tam atıp tutuyordu ki basıldı. Nagihan Karadere 'İki aydır Tuğba'nın kendisini övmesinden anlatmasından bıktım' derken Tuğba Özay lafın üstüne geldi.

Tuğba Özay'a 'çok pis' bir şekilde yakalan Nagihan Karadere hemen sustu ama artık çok geçti. Tuğba Özay ise tanık olduğu manzara karşısında şoke oldu.

En yakın arkadaşını dedikodusunu yaparken basan Tuğba Özay tükürüp gitti. Nagihan Karadere tükürük olayı karşısında şoke olurken Tuğba Özay eski arkadaşı ile olan tüm bağlarını da bu olayla kesip attı.