BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  GÜNCEL

Arka koltuktaki eşini nasıl kaybetti?

Jandarmaya başvuran adam karısını kaybettiğini söyledi. Karısını en son o arabayı sürerken arka koltukta görmüş.

Abone ol

Fethiye'de jandarmaya başvuran bir kişi, otomobiliyle seyir halindeyken arka koltukta oturan eşini kaybettiğini iddia etti.

Araştırma başlatan jandarma ekibi, 38 yaşındaki iki çocuk annesi kadının cesedini yol kenarında bir gölette buldu.

Fethiye'de bulunan evlerinden yola çıkarak ilçeye 80 kilometre uzaklıktaki Seki beldesine giden Mehmet Çil (46) ve eşi Medine Çil (38), günü buradaki evlerinde geçirdi.

Akşam saatlerinde Fethiye'ye dönmek üzere yola çıkan çiftten bir daha haber alınamadı.

Gece saatlerine kadar kendilerinden haber alınamayan çiftin sessizliği taksici koca Mehmet Çil'in jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirmesiyle sona erdi.

Taksici Mehmet Çil, yolculuk sırasında arka koltukta olan eşi Medine Çil'i kaybettiğini öne sürerek jandarmaya başvurdu. Yolculuk sırasında yüksek sesle müzik dinlediği için eşinin düşmüş olabileceğini ve duymamasının normal olduğunu söyleyen Çil, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yol güzergahında arama yapan jandarma ekipleri kaybolduğu belirtilen iki çocuk annesi kadının cesedini Fethiye -Seki Karayolu üzerinde buldu. Yol kenarındaki gölette bulunan cesedin yapılan ilk incelemesinde ezikler ve yaralanmalara rastlandı. M.Ç.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Taksici kocanın eşini araç içerisinde bıçakladığı ve yol kenarına attığı iddia edildi. Çiftin yakınları karı kocanın sürekli kavga ettiklerini ve taksici kocanın alkol sorunu olduğunu anlattı.