BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arınç'tan sonra Günay'dan Tatlıses potu!

Doktorlar tarafından uyutulan Tatlıses'in "Uyandırılmaması istedim" sözleriyle tartışma yaratan Arınç'ın ardından benzer bir pot da Bakan Günay'dan geldi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve doktorları tarafından uyutulan İbrahim Tatlıses'i ziyaretinde, "Uyuyordu, uyandırılmamasını rica ettim" sözlerinin ardından benzer bir pot da Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan geldi. Günay, "Gördüm kendisini ama uyuyordu. Uyandırmak istemedim" dedi.

Günay ziyaret sonrasın basın mensuplarına yaptığı açıklamada ziyaretinin gecikme nedenini anlatarak şunları söyledi:

"Birkaç günden bu yana Sayın Başbakan ile birlikte hep yurtdışındaydık bildiğiniz gibi. Dün de Çanakkale’deydim. İlk defa İstanbul’a gelme fırsatı buldum ve hemen ziyarete geldim. Çok feci bir saldırı. Bir insana, bir değerli sanatçıya karşı yapılmış olması bu fecaati daha da artırıyor" dedi.

"Bugün güzel haberler aldık" diyen Günay, "Sayın Başhekim arkadaşımız çok iyi bir ekiple ilgilendiklerini ve sağlık durumunun çok iyiye gittiğini söyledi. Bu hepimiz için ümit verici güzel bir gelişmedir. Geçmiş olsun dileklerimiz yineliyorum. İbrahim Tatlıses, benim değer verdiğim, çok sevdiğim, saydığım bir arkadaşım ve ülkemizin çok değerli bir sanatçısıdır. Türkiye’den, Ortadoğu’dan, Avrupa içlerine kadar çok geniş bir kilede, seveni, kendisini beğeniyle dinleyenleri vardır. Herkese geçmiş olsun diyorum. Sanıyorum bu kötü saldırının olumsuz izlerini fazla gecikmeden atlatacağız" diye konuştu.

UYANDIRILMASINI İSTEMEDİM

Tatlıses’i görüp görmediğinin sorulması üzerine Günay, "Evet gördüm kendisi ama uyuyordu. Uyandırmak istemedim. Çünkü sabah saatleri uykuya daldığını söylediler. Ama Başhekim beyden çok güzel bilgiler aldım. İnşallah iyi sonuçları önümüzdeki günlerde hep birlikte görürüz" dedi.