BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses'ten sevenlerine selam var

Silahlı saldırıda ağır yaralanan Tatlıses'den iyi haberler gelmeye devam ediyor. Talıses'i ziyaret eden Urfa Valisi selam getirdi.

Abone ol

Sanatçı İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, cihaza bağlı olduğu için kendisiyle konuşamadığını ancak tokalaşıp el işareti ile anlaştıklarını söyledi. Okutan, ''El işareti ile selam söylememi istedi" dedi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Okutan, sanatçı İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti. Okutan, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ziyaretten hem kendisinin, hem de İbrahim Tatlıses'in memnun olduğunu söyledi. Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Okutan, şöyle konuştu:

TATLISES'LE TOKALAŞTIK

''Biz Urfalılar olarak bu saldırıdan çok kaygı duymuştuk. Şu anda memnun bir şekilde geri döneceğiz. Bu duruma gelmesine katkıda bulunan hastaneye ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Acil şifalar diliyoruz. 6 ay önce sahada çok coşkulu bir şekilde 30 bin kişiyle bir etkinlik yapmıştık. Yine öyle bir etkinlikte birlikte olmayı istiyoruz.''

Bir gazetecinin ''Tatlıses ile görüştünüz mü, konuştunuz mu'' diye sorduğu Okutan, ''Sesli değil ama görüştük, tokalaştık. Cihaz bağlıydı. Dolayısıyla sesli olarak değil işaretle anlaştık. İnsanları tanıyor. El işareti ile selam söylememi istedi. Biz bu halinden çok mutlu olarak ayrılıyoruz'' dedi.

HASTANEDEN YENİ AÇIKLAMA

Bu arada Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yeni bir açıklama daha yaptı. Çuhadaroğlu yazılı açıklamasında yoğun bakım servisinde tedavisi süren Tatlıses'in sağlık durumunun aynı şekilde devam ettiğini, başka bir değişikliğin gözlemlenmediğini kaydetti.  

Çuhadaroğlu, açıklamasında, ''Tatlıses'in hekim ve aile fertleriyle iletişimi her geçen gün daha iyi gidiyor. Kaynağı, Acıbadem Maslak Hastanesi olmadıkça sanatçının durumuyla ilgili bilgilere itibar edilmemelidir'' ifadelerine yer verdi.