BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.405,54
HABER /  GÜNCEL

Arınç'tan CHP'li vekile sert tepki

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın o tweeti hakkında konuştu

Abone ol
CHP'Lİ YILDIRAY SAPAN'DAN ÇİRKİN TWEET

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, palalı saldırganın serbest bırakılmasını eleştireyim derken Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili çirkin bir twit attı.
Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldıran ve kamuoyunda 'Palalı saldırgan' olarak anılan Sabri Çelebi'nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas'a gitmesi eleştirilere neden olmuştu.

Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kararı Twitter hesabından eleştirirken ''Biri cikip Sümeyye'nin ki*** palayla vursa ne olurdu acaba?'' diye yazması takipçilerinin bile tepkisini çekti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın Twitter hesabından kendisi ve Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan hakkında attığı tweet ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

'KINIYORUM'

Bülent Arınç, Twiter hesabından "CHP'li bir vekilin şahsıma, değerli evladıma ve sayın Başbakanımızın kıymetli kızına söylediği sözlerden dolayı şiddetle kınıyorum. 

'KILIÇDAROĞLU'NA HAVALE EDİYORUM'

Buna bir cevap vermek gerekir mi bilemiyorum. Çünkü; adama bakıyorum adam değil, söze bakıyorum söz değil.

O yüzden işi gereğini yapması için; 2 değerli kız evladı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na havale ediyorum" dedi.

CHP'Lİ VEKİL O TWEET İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, kendi parti grubunca da tepki gösterilen tweet’le ilgili yazılı açıklama yaptı.

4360.jpg