BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  GÜNCEL

Arınç bu sözlerle ne demek istedi?

Gazetecilerin Murat Karayılan'la ilgili sorularına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan ilginç bir yanıt...

Abone ol

Çanakale'ye Onsekiz Mart Üniversitesi'nin 2011-2012 Akademik Yılı Açılış Töreni ile AK Parti Gençlik Kolları Kongresine katılmak üzere gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın ikinci adamı Murat Karayılan'la ilgili akılları karıştıran bir açıklama yaptı.

KARAYILAN İÇİN NE DEDİLER?
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Karayılan'ın yakalandığı ancak İran makamlarınca Türkiye'ye teslim edilmediği iddialarına açıklık getirdi.
Ayrıntılar için TIKLAYIN...

"Karayılan, akyılan ne varsa saat 16.00'dan sonra..."

GAZETECİLERİN SORULARINA İLGİNÇ YANIT

Bir basın mensubunun, "Sayın Başbakan Yardımcım, Meclis'teki pantolon konusuyla ilgili" diye başladığı sorusunu yarıda kesen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Pantolonun sırası değil güzel kardeşim. Soracağınız soruları Vilayette değil, inşallah saat 16.00'da bir toplantımız olacak biliyorsun. O siyasi bir toplantı, orada sorarsın" diyerek, yanıtlamadı. 

KARAYILAN'I SORDULAR AMA...

Bir başka basın mensubu, Karayılan ile ilgili son gelişmeleri sormak istedi. Ancak Arınç bu kez de, "Karayılan akyılan ne varsa saat 16.00'dan sonra. Hadi bakalım. Vilayette olmaz böyle şeyler. Sağ olun basınımızın yüz akları, Çanakkale'nin güzel gazetecileri. Güzel hanımefendiler, beyefendiler. Sabah sabahKarayılan'dan başlıyorsunuz ya. 'Ah, napalım ekmek parası diyeceksiniz' Hadi bakalım" dedi.