BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  POLİTİKA

Ardahan Valisi vekili çıldırttı

Ardahan'da eğitim toplantısına vali Cebiroğlu katılmadı. AK Parti milletvekili Kaya valiye çok sert çıktı..

Abone ol

Milletvekili Kaya, Vali Cebiroğlu için "Sorumluluklarını bilmiyorsa çekip gitmelidir" dedi

ÖSS'de son sıralarda yer alan Ardahan'da Milli Eğitim Bakanlığı uzmanları tarafından düzenlenen bir değerlendirme toplantısında Vali Selim Cebircoğlu'nun hazır bulunmaması AK Parti Milletvekili Saffet Kaya'yı sinirlendirdi. Milletvekili Kaya, Vali Cebiroğlu için "Sorumluluklarını bilmiyorsa çekip gitmelidir" dedi.

Ardahan'ın Göle ilçesi Hoştülbent ve Dengeli köylerinde incelemelerde bulunan Ardahan AK Parti Milletvekili Saffet Kaya, geçtiğimiz perşembe günü Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katılmayan Vali Selim Cebiroğlu'nu eleştirdi. Valinin geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren 5 gün izine ayrılarak İstanbul'a gittiğini öğrenen Kaya, "Bir vali, Milli Eğitim'den de sorumludur. Ardahan'da tarihi bir toplantısı yapılıyor.

Ancak bu toplantıda vali yer almıyor. Bu Vali Cebiroğlu'nun görevini yapmadığını, sorumluluğunu bilmediğini gösterir. Vali, bu hatasından dolayı Ardahan halkından özür dilemelidir. Hatta bu sorumluluklarını bilmiyorsa çekip gitmelidir. Çünkü bu bakanlığa, Ardahanlı'ya ve gelen bürokratlara yapılan bir saygısızlıktır. Valinin bu tutumunu kabul etmek mümkün değildir. Şiddetle kınıyorum" diye konuştu.