BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.464,81
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'ın okuduğu kitap

Protestolardan bunalan Arda Turan Avrupa hayali için gün sayıyor. Yıldız futbolcu yalnızlığını kitap okumakla buluyor.

Abone ol

Galatasaray kaptanı Arda, Antalya’daki küfürlü protestolar nedeniyle adeta yıkıldı. “Milli Takım’da oynamak suç mu oldu?” diyerek, eleştirilere yanıt veren yıldız futbolcu, sezon sonu Avrupa’ya açılmak için artık gün saymaya başladı...

YALNIZ ADAM ARDA

Önceki gün taraftarların ağıza alınmayacak küfürleri ve hakaretleri yüzünden morali sıfırına inen Galatasaray Kaptanı, bugün Antalya'da takımının başında sahaya çıkacak. Dün idman ve yemekler dışında kalan saatleri odasında yalnız geçiren Arda'nın Antalya sınavı öncesindeki ruh halini de en güzel, okuduğu kitabın adı anlatmıyor mu: Aşkın gözyaşları!

2010'UN ZİRVESİNDE

Sinan Yağmur'un Şems-i Tebrizi'in Mevlana ile olan gönüldaşlığını, dostluğunu anlattığı Aşkın Gözyaşları adlı roman 2010 yılının en çok satan kitapları arasında yer aldı. 46 yaşındaki Yağmur'un 24.kitabı olan Aşkın Gözyaşları yakında sekiz farklı dile çevrilecek.

ARTIK HERKES YOLUNA

Geçen yıl da sarı-kırmızılı tribünlerle arası açılan ve bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımına yeterince katkı sağlayamayan yıldız futbolcu, önceki gün az sayıdaki taraftarın protestosuyla adeta yıkıldı.

Sarı-kırmızılı yıldız ise, “Milli Takım’da oynamak suç mu oldu? Mücadele etmek, sakatlanmak suç mu?” sözleriyle kendisini eleştirilenlere yanıt verdi.

Avusturya ile yapılan milli karşılaşmada attığı gol ve oynadığı etkili futbol kadar, “Bunu da yazın” mesajıyla yeniden manşetlere çıkan Arda’nın özellikle kendi taraftarından gelen tepkiler nedeniyle artık Avrupa’ya açılmak istediği belirtildi.

BAŞKANIM BANA MÜSAADE

Arda, hafta içerisinde Adnan Polat'la yaptığı görüşmede, “Atletico Madrid sezon sonunda benim için 12.5 milyon Euro'luk teklif yapacak” dedi ve Başkan'dan transfer için izin istedi!

İspanyol temsilcisinin, 24 yaşındaki oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği ve sezon sonunda Cim Bom’un kapısını çalacağı dedikoduları iyice artmışken, bu dedikoduları doğrulayan bir gelişme yaşandı.

AHMET BULUT HABER VERDİ

Menaceri Ahmet Bulut’la görüşen Arda’nın, Bulut’tan “Atletico Madrid senin için 12.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunacak” bilgisini aldığı belirtildi.

Arda, bu haberi geçtiğimiz hafta Polat’la yaptığı görüşmede Başkan’a iletti. Yıldız futbolcu, “Menacerimden öğrendiğim kadarıyla, Atl. Madrid sezon sonunda benim için 12.5 milyon Euro’luk bir teklif yapacak. Ben de kariyerime artık Avrupa’da devam etmek istiyorum” diyerek transferi için izin istedi. Polat’ın ise bunu konuşmak için erken olduğunu ve sezon sonunun beklenmesini söylediği öğrenildi.