BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'da çarpıcı iddia

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Galatasaray ile Atletico Madrid arasında devam eden transfer görüşmelerinde sona gelindi.

Sarı kırmızılı taraftar ile gerilim yaşayan yıldız futbolcu hakkında Ertem Şener'in ortaya attığı çarpıcı iddia CNN Türk'teki "Spor Toplantısı" programına damgasını vurdu.

Progrdamda sağlam bir kaynaktan bilgi edindiğini söyleyen Ertem Şener, Arda Turan'ın Beşiktaşlı Guti aracılığıyla Madrid'de evini seçtiğini ve dünyaca ünlü bir yıldızla komşu olacağını iddia ederek şunları söyledi: 

GUTİ EV İÇİN YARDIMCI OLUYOR

"Önümüzdeki hafta Madrid'e kesin olarak gidecek. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum. İddialı olacak ama sağlam kaynaklardan aldığımız haberi verelim. Önümüzdeki hafta Cuma ya da Cumartesi Madrid'e gidecek. Hatta bu konuda Guti'nin aracı olduğunu ev bakmakta olduğunu biliyoruz. Ve çok önemli bir futbolcuyla komşu olacaklar ismini vermeyelim şimdilik.

ÜÇÜ BİRARAYA GELSE TUTAMAYACAK

Hangi başkan olursa olsun. Ünal Aysal, Turgay Kıran ya da Mehmet Helvacı. Üç başkan bir araya gelse Arda Turan'ı tutamayacaklar. Buradan altını çizerek belirtelim. Önümüzdeki hafta Galatasaray'dan ayrılacak. Çünkü tesislerdeki eşyalarını dahi topladı."

YAKIN ARKADAŞI DOĞRULADI

Toplantıya katılan yıldız futbolcunun yakın arkadaşlarından Neslişah Alkoçlar da "Galatasaray ne kadar para verirse versin Arda'nın kalmayacağı kanısındayım" diye konuştu.