BIST 10.193
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.401,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arap turistlerin Karadeniz aşkı

Suudi Arabistan'ın Medine şehrinden ve Kuveyt'ten 3 aile yaz tatillerini geçirmek üzere Ordu'nun Akkuş ilçesine gelerek piknik yaptı.

Abone ol

6 yıl önce Medine'den bal ticareti yapmak amacıyla geldiği Akkuş ilçesinin yeşilliğine hayran kalarak bir ev satın alan ve yaz tatillerini burada geçiren Hasan Aşur, bu kez yanında 2 aile daha getirdi.

İlçenin Kızılelma Mesire alanında birlikte piknik yapan 3 aile stres attılar. Akkuş'a hayran kalan aileler 3 günlük tatillerini bir hafta uzatarak 10 gün kalmaya karar verdiler.

İki aileyi getirerek Akkuş'u tanımalarını sağlayan Hasan Aşur, Karadeniz'in hava, su ve doğasına hayran kaldığını, bu yıl yaz tatili için yanında aile dostlarını da getirdiğini belirterek, "Bu eşsiz dünyayı arkadaşlarım da görsün bilsin istedim. Allah bu millete eşsiz mekanlar vermiş. Havası, suyu ve doğası eşsiz yerler buralar. Bu güzelliklerin değerini bilmek lazım. Ben ülkeme gidince bu bölgenin adeta kültür elçisi oluyorum. Bu bölgede yaşadığım her anı arkadaşlarıma, dostlarıma anlatıyorum" dedi.