BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.446,33
HABER /  GÜNCEL

Dayan ambulans geliyor

Taksi aşırı hız yapınca bariyerlere çarptı. Yola savrulan müşteriye çevredekiler böyle yardıma koştu.

Abone ol

Okmeydanı'nda kullandığı taksiyle aşırı hız yaptığı belirtilen Abdülferit Erdem, yolu ikiye ayıran bariyere çarptı. Kazada, takside müşteri olarak bulunan Gezer Solmaz yaralandı.

YARALI KADIN SÜREKLİ KONUŞTURULDU

Kaza, saat 03.30 sıralarında, D-100 Karayolu Okmeydanı yol ayrımında meydana geldi. Aksaray'da aldığı Gezer Solmaz'ın evine götüren Abdülferit Erdem, iddialara göre, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetiği taksiyle bariyere çaptı. Arka koltukta oturan Gezer Solmaz başını cama çarparak yaralandı, sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

SÜREKLİ KONUŞTURULDU

Çevredekilerin yardımı ile taksiden çıkartılan Gezer Solmaz, yere yatırıldı. Su içirilen ve bilincinin kaybolmaması için sürekli konuşturulan Solmaz, yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen ambulanla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Solmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜYDÜ İDDİASI

Kazanın şokunu uzun sürü üzerinden atamadığı için konuşmakta güçlük çeken Abdülferit Erdem, polise, başka bir otomobil tarafından şıkıştırıldığı için kaza yaptığını söyledi. Bu arada kazazedelere yardım etmek için duran bazı sürücüler, Erdem'in üzerinden alkol kokusu geldiğini ve yürüyemeyecek derecede alkollü olduğunu ileri sürdüler. Polis, gözaltına alınan Erdem'in alkol muayanesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceğini belirtti .