BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Aranan sapık bulundu

11 kişini tecavüzüne uğrayan iki kadına fuhuş yaptıran zanlı tutuklandı.

Abone ol

Adana'da, 11 kişinin tecavüzüne uğrayıp, paralarının gasp edildiğini iddia eden 2 kadına fuhuş yaptırdığı ve zanlıları suça azmettirdiği iddiasıyla aranan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, G.E. (23) ile Ç.Ç'nin (25) gasp edilmesi ve tecavüze uğramasıyla ilgili yürüttükleri soruşturma kapsamında, ''ırza geçme, fuhşa aracılık yapma ve silahlı gasp'' suçlarından aranan evli ve 3 çocuk babası Oğuz M'nin, Fatih Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi.

Eve operasyon düzenleyen ekipler, kendilerini fark edince kaçmaya çalışan
Oğuz M'yi balkondan atlamak istediği sırada yakaladı.

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirilen Oğuz M, 11 kişinin
tecavüzüne uğradığı ileri sürülen G.E. tarafından da teşhis edildi. Teşhis sırasında baygınlık geçirdiği belirtilen genç kadın, Emniyet Müdürlüğü çıkışında, Oğuz M. tarafından diğer zanlılarla tanıştırıldıklarını söyleyerek, ''Onun yüzünden başımıza bunlar geldi. Bizi bu adam tuzağa düşürdü''
dedi.

Oğuz M, sorgulamasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

OLAY

Yaklaşık 2 ay önce, Ş.D. (20), O.P. (30) ve F.G. (29) tarafından tabancayla tehdit edilen G.E. ile Ç.Ç'nin cep telefonları ile 300 YTL paraları alındıktan
sonra Çamlıbel Mahallesi'ndeki mısır tarlasında, önce bu 3 kişinin, daha sonra H.G. (28), S.Ö. (27), F.B. (30), F.B. (32) ve kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişinin daha tecavüzüne uğradığı öne sürülmüştü.
Kadınların şikayeti üzerinde O.P, Ş.D, F.G. ve H.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı. Olayla ilgili halen 6 zanlının yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.