BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.507,03
HABER /  SPOR

Aragonesin yerine yeni hoca

İddialar Brezilya basınından. Devre arasında Fenerbahçe onunla el sıkışacak. Bakın o teknik direktör kim?

Abone ol Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Brezilyalı basını, sarı-lacivertlilerin Luis Aragones'in yerine teknik direktörlüğe Palmeiras'la yeni sözleşmeye yanaşmayan Vanderlei Luxemburgo'yu göreve getireceğini ileri sürdü.

Yapılan haberlerde, Avrupa'yı isteyen tecrübeli çalıştırıcının Türkiye'den gelen cazip teklifi düşünmeye aldığı belirtildi.

'İSİM VEREMEM'

Radio Gaucha'ya konuşan Luxemburgo ise Real Madrid denemesinden sonra yeniden Avrupa'ya açılmak istediğini gizlemedi. "Teklifler var ama isim veremem" diyen 56 yaşındaki hoca, Fenerbahçe'ye mi gidiyorsunuz?" sorusuna, "Yorum yapamam" yanıtını verdi. F.Bahçe'nin devre arasında Luxemburgo ile masaya oturacağı iddia edildi.

Palmeiras'ta mutsuz olan Vanderlei Luxemburgo'nun, eski kulübü Santos'un yaptığı "Bizimle çalış" teklifini reddettiği vurgulandı. Santos'un sportif direktörü Ocimar Belocenho, Internacional'a da olumsuz yanıt verdiği belirtilen deneyimli teknik direktör için, "Ne yazık ki Luxemburgo'nun gönlü yurt dışında görev yapmaktan yana. Tüm ısrarlarımıza rağmen bizimle çalışmak istemediğini söyledi" ifadesini kullandı.