BIST 10.234
DOLAR 32,21
EURO 35,13
ALTIN 2.476,15
HABER /  SPOR

Aragones Madride gidiyor

Aragones, İspanya kraliyet ailesi tarafından, Avrupa Şampiyonu olmalarından dolayı İspanya Milli Takımı'na verilecek ödül için pazartesi günü Madrid'de olacak.

Abone ol

İspanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü olan Aragones, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kazanan takımın başında olmasından dolayı İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) tarafından pazartesi günü düzenlenecek ödül törenine davet edildi. Aragones, Baron de Güell Kupası adıyla Kraliyet Ailesi tarafından verilecek ödülü RFEF başkanı Villar ile birlikte alacak. Kraliyet sarayında düzenlenecek ödül törenine 2010 Dünya Kupası elemeleri için Türkiye ile karşılaşacak olmalarından dolayı İspanya milli takımının futbolcuları katılamayacak. Baron de Güell kupası İspanya Milli Takımı dışında Rafael Nadal, Samuel Sanchez, Vivi Ruano ve Anabel Medina gibi önemli isimlere de verilecek.

Bu arada, Fenerbahçe ile anlaşıp İstanbul'a gittiği geçtiğimiz yazdan bu yana İspanyol basınına hiçbir açıklama yapmayan teknik direktör Aragones, "Basın benim için bitti, asla hiç kimseyle konuşmayacağım" dedi. Marca gazetesi muhabiri İstanbul'da Aragones ile konuşmayı denediklerini yazarken, İspanyol teknik adamın basınla konuşmama kararı aldığını söylediği belirtildi.

Aragones'in, "Üzgünüm, ama hiçbir şey söyleyecek değilim. Söyleyecek bir şeyim yok. Bu ne sana ne de başkasına karşı bir şey değil, ama konuşmayacağım. Bu kararı aldım ve çok uzun süre değiştirmeyeceğim. Üzgünüm" dediği bildirildi.