BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,93
HABER /  GÜNCEL

Arabayla çiğneyerek öldürdü

Otomobilde tartıştılar kavgayı dışarıda devam ettirdiler. Taraflardan biri diğerini arabanın altında ezerek öldürdü.

Abone ol

Kayseri'de bir iş adamı, kendisine ait otomobille ezilerek öldürüldü.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde Modilayf adlı fabrikada kanepe ve mobilya üretimi yapan 30 yaşındaki Yusuf Koç, fabrikasında çalışan Çetin Mimtaş ve arkadaşı Ruhi Ülger ile birlikte sabah saatlerinde kumaş almak için 38 SF 323 plakalı otomobiliyle fabrikadan ayrıldı.

OTOMOBİLDEN İNİP TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Seyir halindeki otomobilde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Yusuf Koç ile Ruhi Ülger, Organize Sanayi İnecik Bağları bölgesinde otomobilden inerek dışarda kavga etmeye başladı.

Kavga sonrası iddiaya göre Ruhi Ülger, yere düşen Yusuf Koç'a önce çarpıp, daha sonra üzerinden otomobille geçip ezerek öldürdü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ön incelemelerinde, yol kenarındaki kanalda cesedi bulunan Yusuf Koç'un trafik kazasına kurban gitmiş olabileceği tahmininde bulunurken, incelemenin derinleştirilmesi sonucu olayın cinayet olduğu ortaya çıktı. Kaçan Ruhi Ülger'in arandığı, 38 SF 323 plakalı otomobilin ise Hacılar ilçesinde terkedilmiş olarak bulunduğu bildirildi.

Yetkililer, olayın tanığı Çetin Mimtaş'ın gözaltına alındığını, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü kaydetti.

Cinayeti işlediği iddiasıyla aranan Ruhi Ülger'in otomobille ezerek öldürdüğü Yusuf Koç'a ait telefonu da olaydan sonra yanına alıp götürdüğü, Yusuf Koç'u arayan bir kişiye de ''Birini öldürdüm sıra diğerinde'' dediği öğrenildi.