BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  MAGAZİN

Arabayı Barış kullanıyordu

Arabayı kim kullandı? Söylentiler Zeynep'in ailesini rahatsız etti. Aile rapora ulaştı.

Abone ol

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında, ağır yaralanan şarkıcı Barış Akarsu'nun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Solunum cihazına bağlı bulunan Barış Akarsu, tedavilere yanıt vermiyor.

ARABAYI BARIŞ KULLANIYORDU

Bodrum'da geçirdikleri trafik kazasında ölen 24 yaşındaki Zeynep Koçak'ın ailesi, arabayı Koçak'ın değil Barış Akarsu'nun kullandığını söyledi. Kazadan sonra, arabayı Zeynep Koçak'ın kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporunu takip eden aile kaza anında arabayı Barış Akarsu'nun kullandığına dair polis raporuna ulaştı.

Koçak'ın yengesi Pervin Koçak, "Hepimiz çok üzgünüz. Cenazeyi alırken arabayı kimin kullandığına dair bir fikrimiz yoktu. O günden sonra arabayı Zeynep'in kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporuna ulaştık. Polis raporunda arabayı Barış'ın kullandığı yazıyordu. Bizim sadece anlam veremediğimiz şey neden bu durumun Zeynep'in üstüne yıkıldığı" dedi.

DURUMUNDA DEĞİŞİLİK YOK

Özel Bodrum Hastanesi Beyin Cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet ve ailenin isteği üzerine gelen İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Atilla İdrisoğlu, Barış Akarsu'nun durumunda değişiklik olmadığını açıkladı. Barış Akarsu'nun son muayenesini ve tetkik sonuçlarına göre Prof. Dr. Halil Atilla İdrisoğlu'yla birlikte, destek tedavisinin devam etmesine karar verdiklerini belirten Op. Dr. Abdullah Servet, “Bu destek tedavisine rağmen Barış’ın organlarındaki belirli aksaklıklar devam etmektedir. Bu yüzden klinik iyileşme yok. Bu daha da kötüleşmeye yol açabilir” dedi.