BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.403,02
HABER /  GÜNCEL

Arabadan yola böyle fırladı

Osmaniye'de MOBESE kameralarının kaydettiği kazalar, sürücülerin ne kadar dikkatsiz olduklarını ortaya koyarken ilgin görüntüleri de kaydetti.

Abone ol

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından, MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntüleri basına dağıtıldı. İl kaza D-400 Karayolu Bölge Trafik önü kavşakta meydana geldi.

Güney çevre yolundan Musa Şahin Bulvarına inen otomobil ışık ihlali sonucu Gaziantep İstikametine seyir halindeki otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Musa Şahin Bulvarı Dr. Devlet Bahçeli Meydanı kavşağında ki kaza da ise yine ışık ihlali sonucu meydana geldi. Işık ihlali yapan otomobil motosikletli ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı, oto sürücüsü hakkında yasal işlem yapıldı. Güney Çevreyolu Fakıuşağı köprüsü kavşağında da ışık ihlali sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

ARAÇTAN FIRLADI

Kadirli yolu otoban bağlantı kavşağında ışık ihlali sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kontrolsüz kavşağa giriş yapan otomobil kadirli istikametinden hızla gelen araç ile çarpıştı. Emniyet kemeri takılı olmayan otomobildeki yolcu araçtan fırlayarak kaldırım taşlarına çarptı. Hafif şekilde yaralanan yolcu, bir süre kazanın şoku ile yerde kaldı. Otomobil ise orta refüje çıktı.

Zorkun yolu Mehmet Akif Ersoy Lisesi önünde ise kaskları bulunmayan motosiklet sürücüsü virajı alamayarak okul duvarına çarptı. Kazada sürücü ve arkasındaki yolcu hafif şekilde yaralandı.

ÜÇ TEKERLEKLİ BİSİKLETLE YOLCULUK

İlgin bir görüntü ise Yıldırım Beyazit Mahallesi 7 Ocak Stadyumu civarında kameralara takıldı. Bir baba üç tekerlekli bisikleti ile çocuklarını gezdirirken görüntülendi.

İKİ FAKLI TOMOBİLE ÇARPMAKTAN KURTULDU AMA...

D400 Karayolu sanayi kavşağında ışık ihlali yapan motosiklet sürücüsü iki farklı otomobile çarpmaktan son anda kurtulurken, MOBESE direğine çarpmaktan kurtulamadı. Kaskı bulunmayan sürücü hafif şekilde yaralandı.

Atatürk Caddesi'nde ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada ise 3 kişi yaralandı. Işık ihlali yapan motosiklet otomobile çarpıyor. Motosiklette sürücü ile birlikte bir kadın ve kadının kucağında bir çocuk bulunuyor. Çarpma anında motosikletteki üç kişi yere düşüyor, ancak yaralılar kazayı hafif sıyrıklarla atlatıyor. Son görüntü ise yine Otogar önünde ışık ihlali sonucu meydana gelen kaza. Kazada bir otomobil ışık ihlali yaparak geçiş yapan başka bir otomobile çarpıyor. Kazada üç araçta maddi hasar meydana geliyor.