BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,15
ALTIN 2.467,23
HABER /  SPOR

Appiahın mumu söndü

Yönetimin uyarısına rağmen İngiltere'ye giden Appiah, gazetecilere yakalandı.

Abone ol

Uzun süredir Almanya'nın Schalke kulübüyle flört eden ve F.Bahçe'de artık 'sorun' olmaya başlayan Appiah İngiltere'de basıldı. Bu sezon sakatlığını gerekçe göstererek henüz sarı-lacivertli formayı giymeyen Ganalı yıldız, yönetimden gelen uyarılara rağmen milli takımının kampına gitti. Kendisini uyaran yöneticilere de "Oynamak için gitmiyorum ama arkadaşlarıma moral vermek için yanlarında olmak istiyorum" yanıtını verdi. Bunun ardından da İngiltere'de kamp yapmakta olan Gana Milli Takımı'na katılmak üzere İstanbul'dan ayrıldı.

ASAMOAH YALANI
Ancak bu ülkede Almanya Milli Takımı da kamp yapıyordu. Fenerbahçeli oyuncu da dün gizlice bu kampı ziyaret etti. Ancak oradan ayrılırken Alman gazetecilere yakalandı. Burada Schalke'nin menajeri Möller ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Appiah, gazetecilerin kampta neden bulunduğu sorusunu da yine bir yalanla geçiştirmeye çalıştı. Siyahi oyuncu, "Asamoah'la görüşmek için geldim" yanıtını verdi. Ancak Alman Milli Takımı'nın Gana asıllı oyuncusu, milli takıma bu kez çağırılmamıştı. Appiah, çok yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Asamoah'ın kadroda olup olmadığını bile bilmiyordu.

YÖNETİM NE YAPACAK?
Alman gazetecilere sürekli olarak "Appiah'ı almamıza kısa bir süre kaldı" diye haber sızdıran Schalke yönetimi, geçtiğimiz günlerde de Kuranyi ile yapılan görüşmede Brezilyalı oyuncuya, "Appiah yakında gelecek. Ama o gelse bile seni satmayı düşünmüyoruz" mesajını iletmişti. Bu konuda yurt dışındaki açıklamalarında sürekli olarak "Gidiyorum" diyen ama Türkiye'de "Ayrılmayı düşünmüyorum" deyip, üzerine bir de "Siz beni sevmiyor musunuz?" diye espri bile Appiah'ın Almanya hayali ağustos sonunda büyük olasılıkla yatacak. Çünkü F.Bahçe yönetimi Ganalı oyuncuyu satmayacağını kesin bir ifadeyle açıklamıştı.