BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  SPOR

Appiah gidiyor, Lincoln geliyor

G.Saray, F.Bahçe ve Schalke 04 arasında tam bir şeytan üçgeni kuruldu...

Abone ol

Galatasaray, Fenerbahçe ve Schalke 04 arasında tam bir şeytan üçgeni kuruldu! Başta Bild ve Kicker olmak üzere tüm Alman medyası dün işte bu ilginç haberle çalkalandı... Schalke’nin teknik direktörü Mirko Slomka, kulüp başkanı Gerhard Rehberg’e transfer listesini sundu. Listenin en tepesindeki isim Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah’tı. Ne pahasına olursa olsun Appiah’ın alınmasını isteyen Slomka, gönderilmesi gerekenler listesinin başına ise Lincoln’ü koydu.
     
Canaydın’a telefon
Slomka ile Lincoln arasında uzun süredir soğuk rüzgârlar esiyordu. Zaten Rehberg de, Alman teknik adamla yaptığı görüşmede Appiah gibi bir yıldız alabilmeleri için, pahalı oyuncularından birini bırakmaları gerektiğini söylemişti. Daha önce Lincoln ile el sıkışan Galatasaray’ın, bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu düşünen Rehberg, Özhan Canaydın’ı arayarak, “Eğer teklifiniz hâlâ geçerliyse, gelin görüşelim. Lincoln transferinde anlaşabiliriz'' diye görüş bildirdi.
     
Taraftara müjde...
Buna göre Galatasaray, 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Lincoln’ü renklerine bağlayacak. Schalke de bu parayla Fenerbahçe’den Appiah’ı isteyecek. Slomka’nın, Ganalı’yı orta sahada ‘oyun kurucu’ olarak oynatmak istediği konuşuluyor. Appiah ile Zico’nun sezon içerisinde bu nedenle tartışma yaşadığı biliniyordu. Hatta Brezilyalı hoca Appiah’ı, “Ona istediğini verdim. Fakat korkakça oynadı. Serbest oynayacak bir futbolcu değil'' diyerek eleştirmişti.
     
Sponsor desteği
Galatasaray, 8 milyon Euro’luk bonservis ücretinin büyük kısmını sponsor desteğiyle ödeyecek. Kalan para ise forma satışlarıyla karşılanacak.