BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.508,65
HABER /  GÜNCEL

Apo evlenme teklif etti

Öcalan'ın hepimizin yakından tanıdığı bildiği birine evlenme teklif ettiği öne sürüldü...

Abone ol

Mısır Çarşısı davasının sanığı Pınar Selek’in hiçbir yakınlığı olmadığı halde İmralı’ya gittiği, Abdullah Öcalan’ın da kendisine evlenme teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

"BAŞIMA BU DA MI GELECEKTİ"

Pınar Selek iddia karşısında, "Aman Tanrım, başıma bir de bu mu gelecekti?" derken, haberin kendisi terörize etmek isteyenler tarafından hazırladığını söyledi. Yargıtay 9’uncu Ceza Dairesi, Mısır Çarşısı’ndaki patlamaya bombanın mı yoksa LPG’nin mi sebep olduğu kesin tespit edilmediği için Selek hakkında "ceza verilmesine gerek olmadığı" yönündeki kararını bozmuştu.

HEPSİ POLİSİN KOMPLOSU

1 Ekim’de yeniden görülecek dava öncesi böyle bir iddianın ortaya atılmasına, "Komplo" diyen Pınar Selek, şunları söyledi: "Aaa, nasıl görüşüyor muşum? Bunun olmadığı ortada. Benim tekrar bir davam açıldı. 1 Ekim’de görülecek. Bu söylentilerin polisin komplosu olduğunu düşünüyorum. Kaybettiler, beni terörize etmek istiyorlar. Abdullah Öcalan’ı ne ziyaret ettim, ne böyle bir şey geçti aklımdan. 9 senedir bu davayla uğraşıyoruz. Görüşsem görüştüm derim, gizli saklı bir insan değilim. Kesinlikle yalan."

Kaynak: Hürriyet