BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.401,80
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınavı sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu binlerce kişi tarafından merak ediliyor. AOF sinav sonuclari açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF sınav sonuçları tıkla öğren ne zaman belli olacak sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınavı sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber.com ve anadolu.edu.tr'de

AÖF sınavı sonuçları açıklandı mı sınav sonuçlarıyla ilgili milyonlarca öğrenci bekleyiş içerisinde. 3 - 4 Haziran tarihleri arasında yapılan AÖF bahar dönemi sınav sonuçları merakla bekleniyor. AÖF 2017 Bahar dönemi sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

3 ve 4 Haziran tarihlerinde AÖF final dönemi sınavları düzenlenmiş ve sınavlara on binlerce öğrenci girmişti. Bu öğrenciler içerisinde mezun olmak üzere olan öğrenciler ile birlikte, sınıfını geçip geçmediğini öğrenmek isteyen, bütünlemeye kalıp kalmadığını öğrenecek olan binlerce öğrenci bulunuyor. Anadolu e-kampüs uygulaması üzerinden sınav soruları ve cevapları sınava giren adayların erişimine açılmıştı. Bu soru ve cevap kontrolleri sınava giren öğrencilere alacakları puanlara dair bir fikir verse de, öğrenciler final sınav sonuçları ile ilgili gelecek açıklamayı bekliyor.

AÖF Bahar dönemi sınav sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. 3 - 4 Haziran tarihleri arasında sınava giren binlerce öğrenci merakla alacağı puanı bekliyor. 

AÖF SINAV SONUÇLARI İTİRAZI

AÖF final sınavı sonuçlarının açıklandığı tarihten sonra, öğrencilerin itiraz hakkı bulunan tarihler de belli olmuş olacak. Sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten sonraki 5 iş günü içerisinde, öğrenciler AÖF final sınav sonuçlarına itiraz edebilecekler. Süre dışında yapılacak itirazlar ise değerlendirilmeyecek. Sınav sonuç itirazı işlemi yapacak olan öğrencilerin, bu konu ile ilgili hazırlanmış kılavuzları incelemeleri gerekiyor.