BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antep'te zabıtalara motivasyon semineri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görev yapan zabıta memurlarına, "Motivasyon ve Etkin İletişim Eğitimi" semineri verildi.

Abone ol

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Ömer Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Dr. Gökhan Ürkmez ve Psikolog Danışman Aktan Sığırcı eğitimci olarak katıldı.

Dr. Gökhan Ürkmez ve Psikolog Danışman Aktan Sığırcı tarafından seminere katılan zabıta memurlarına, iş yaşamında ve sosyal yaşamda içsel mutluluğun ve doyumun nasıl sağlanacağı, doğru hedeflerle hareket ederek eylemlerin ve atılacak adımların insan yaşamını nasıl yönlendirdiği, motivasyon araçlarının kullanarak günlük yaşamın olumlu şekillendirilebileceği konuları hakkında bilgiler verildi.

120 zabıta personelinin katıldığı ve üç gün süren eğitimde ayrıca etkili iletişimin unsurları, insanın kendisi ile olan iletişimi, kişiler arası iletişim, iletişimi bozan faktörler, kişiler arası çatışmaların nasıl önlenebileceği, vatandaş ile olan iletişimin kaliteli hale getirilmesi konuları ele alındı.

Zabıta Daire Başkanlığında görev yapan toplam yüz yirmi personele verilen "Motivasyon ve Etkin İletişim Eğitimi" semineri sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.