BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gazeteciler BGC iftarında buluştu

Bursalı gazeteciler iftarda bir araya geldi. BGC Başkanı Nuri Kolaylı, "Ramazan ayı birlik, beraberlik ayıdır" dedi.

Abone ol

Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Sosyal Tesisleri Vamtes’te gerçekleşen iftar yemeğine BGC üyeleri ve yakınlarından oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.

BGC Başkanı Nuri Kolaylı, geleneksel olarak organize edilen iftar yemeğini bu yıl rekor bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bana ve yönetimime verdiğiniz bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan aylarının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını da beraberinde getirdiğini hatırlatan Nuri Kolaylı, gelenekselleşen iftar davetine katılan tüm gazetecilere de başarılar diledi.

Kolaylı, “Ramazan ayında idrak ettiğimiz iftar davetimizde bir araya gelmenin huzurunu hep birlikte paylaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmamasını diliyorum” dedi.

GAZETECİLER BİRBİRİNE HER ZAMAN DESTEK OLUYOR!

Basın mensuplarının önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Nuri Kolaylı, gazetecilerin birbirlerine her zaman destek olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini kaydetti.

Yoğun katılımın sağlandığı Bursa Gazeteciler Cemiyeti iftarında gazeteciler, iş stresinden uzak, bol sohbetli bir gece geçirdi.