BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.396,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalyaspor'da iki imza birden atıldı

Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Gaziantepspor'dan Erkan Sekman ile 2 yıllık, iç transferde ise Veysel Cihan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp 2. başkanı Ali Yılmaz, yönetici Emin Altıner ile futbolcular Veysel Cihan ve Erkan Sekman katıldı.

Törende konuşan Ali Yılmaz, Gaziantepspor'dan sağ bek Erkan Sekman'ın geçen yıl ikinci yarıda Denizlispor'da kiralık oynadığını belirtti. Yılmaz, Beşiktaş altyapısından yetişen Erkan Sekman ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yılmaz, ''Erkan Sekman, Gaziantepspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip Antalyaspor ile anlaştı. İç transferde de Antalyaspor'un kendi evladı olan Veysel Cihan ile anlaştık. Her iki futbolcu da Antalyaspor'a hayırlı olsun'' dedi.

Erkan Sekman ise Antalyaspor gibi büyük bir camiada futbol oynamanın gurur verici olduğunu, geçen yıl iyi bir sezon geçirmediğini, ama Antalyaspor forması altında iyi bir sezon geçirmeyi umut ettiğini belirtti.

Veysel Cihan da Antalyaspor ile tekrar anlaştığı için çok mutlu olduğunu, geçen yıl çok başarılı bir dönem geçirdiklerini, bu yıl da bu başarıyı sürdürmek istediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Erkan Sekman ve Veysel Cihan, kendilerini Antalyasporlu yapan imzayı attı.