BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Kara dostluk maçında top koşturdu

Çatalca’da, 18 senedir düzenlenen Kaymakamlık Kupası Mini Saha Futbol Turnuvası finali dün yapıldı.

Abone ol

Final öncesinde Zeytinburnu Nurçelik Spor Bayan Futbol Takımı ile Çatalca Şöhretler Futbol Takımı dostluk maçı yaptılar.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da forma giydiği karşılaşma 3–3 sona erdi. Turnuvada final maçının ardından ise dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Çatalca’da 18 senedir düzenlenen ve her seferinde farklı bir heyecanla gerçekleşen Kaymakamlık Kupası Mini Saha Futbol Turnuvası finali dün yapıldı. Final öncesinde Zeytinburnu’ndan gelen Zeytinburnu Nurçelik Spor Bayan Futbol Takımı ile Çatalca Şöhretler Futbol Takımı “Dostluk Maçı” yaptılar. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da forma giydiği gösteri maçında takımlar birbirlerine üstünlük kuramadılar. 3 – 3 beraberlik ile sonuçlanan maç sonrasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Zeytinburnu Nurçelik Spor Bayan Futbol Takımı oyuncularını tek tek tebrik etti. Belediye Başkanı Cem Kara karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da “18 senedir yapılan bir turnuvaya destek vermek gerçekten bizim için sevindirici. Yerel yönetimler olarak halkın spora olan ilgisini arttırmak ve onları spora teşvik etmek amaçlı her türlü göreve hazırım. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından Şöhretler Takımı kadrosunu alındığımı duyunca hiç tereddütsüz oynamayı kabul ettim. Çünkü bizler sporun, dostluk ve kardeşlik olduğunu göstermeli, halkımızı spora teşvik etmeliyiz” dedi.

18.si düzenlenen Kaymakamlık Kupası Mini Saha Futbol Turnuvası finalinin devre arasında ise, turnuvaya olan katkılarından dolayı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya “Teşekkür Plaketi” verildi. Turnuvanın final maçında ise Derya Tavukçuluk ve Göksan Madencilik karşı karşıya geldi. Hayli çekişmeli geçen karşılaşmanın ardından Göksan Madencilik 1-0 üstünlükle bu yıl düzenlenen turnuvanın birincisi oldu.