BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,13
ALTIN 2.427,37
HABER /  GÜNCEL

Antalyada uyuşturucu baskını

Antalya'da ''Siluet'' adı verilen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Abone ol Antalya'da ''Siluet'' adı verilen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 27 kilogram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Antalya, Mersin ve Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenledikleri ve ''Siluet'' adını verdikleri operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla, Mustafa G, Ali G, Hasan H, Ömer D, Osman D. ve Dursun K'yi gözaltına aldı. Zanlıların araç ve evlerinde yapılan aramalarda 27 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Zanlıların, bayram öncesi Antalya'daki sokak satıcılarına uyuşturucu madde getirdikleri, kendi aralarında da uyuşturucu maddeler için ''bayram şekeri'', ''boncuklu-boncuksuz'' gibi şifreler kullandıkları belirlendi.

Zanlılardan Dursun K'nin Fethiye'de, Mustafa G. ile Ali G'nin de Fethiye'den Antalya'ya gelirken şehir girişinde yakalandıkları öğrenildi.

Yetkililer, Mersin'deki çalışmaların da tamamlanmasıyla gözaltına alınan kişi sayısının artacağını kaydettiler. Zanlıların sorgusu devam ediyor.