BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da Tarım Reformu toplantısı

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim semineri Antalya'da yapıldı!

Abone ol
Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün "Birim Başkanları-Bölge Müdürleri Toplantısı" Antalya'da yapıldı. Toplantıda uzman ekipler tarafından Toprak Puan Hesaplanması, Tarım Arazilerinin Korunması ve Değerlendirmesi konularında eğitim verildi.

06-11 Şubat 2011 tarihleri arasında, Antalya'da yapılan toplantıda çeşitli konularda bilgi verildi. Eğitimde ayrıca Genel Müdür Yardımcısı tarafından ‘Dünyada ve Ülkemizde Toprak ve Tarım Reformu Uygulamaları’ konulu bir sunum yapıldı. Başbakanlık Etik Kurulunun talimatı doğrultusunda ‘Kamuda Etik Yönetimi’ konulu sunulu eğitimin ardından katılıkcılara "Toprak Puanı Hesaplamasının" temel kriterleri konulu sunumlar yapıldı.
2011 yılı programı kapsamında uygulanan, Birim Başkanları, Bölge Müdürleri, ilgili Şube Müdürleri ile konuyla ilgili 88 teknik personelin katıldığı eğitimlerde, 2010 yılı çalışmaları da değerlendirildi. Yapılan açıklamada, toplantının 2011 yılı hedeflerinin açıklanmasına,  hem Toprak Puanı Hesaplamasının temel kriterleri konulu ders ile ilgili personelin bilgilendirilmesine, hem de Tarım Arazilerinin Korunması ve Değerlendirilmesi Teknik Talimatının güncellenmesine imkân sağlamasına bakımından önemli olduğu vurgulandı.