BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.414,12
GÜNCEL

Antalya'da polisin gözaltına almak istediği şahıs aniden namaza durdu! İlginç anlar kamerada

ANTALYA'da çok ilginç bir olay yaşandı. Kimlik kontrolü yapılan şahıs gözaltına alınacağını anlayınca hemen oracıkta namazı durdu. Zanlının namazı dakikalarca sürdü ama gözaltına alınmaktan kurtulamadı. O görüntüler, Aziz Nesin'in Zübük romanından uyarlanan Kemal Sunal'ın Zübük filmini hatırlattı...

Antalya’da dün meydana gelen olayda, iddiaya göre devriye gezen polis ekipleri, şüphelendikleri bir şahsı durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Kontrol sırasında bu kişinin arandığını tespit eden polisler, gözaltına almak istedi. Ancak bu kişi o sırada AVM’nin ortasında namaz kılmaya başladı.

Polisler gözaltına almak için namaz kılan şahsın başında uzun süre bekledi. Namaz kılan şüpheliye dokunamayan polisler uzun süre beklerken, şüpheli ekip aracına tam bineceği sırada da namaza durunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Zübük filmini hatırlattı

Antalya’daki görüntü, Aziz Nesin’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlan 1980 yapımı Zübük filmindeki namaz sahnesini akıllara getirdi. Kemal Sunal tarafından canlandıran politikacı İbrahim Zübükzade, dolandırıldığı üç kişi tarafından yakalandığı sırada tekbir getiriyordu. Saatlerce namaz kılan Zübükzade bu sayede yakalanmaktan kurtuluyordu.

Sitene Ekle