BIST 10.422
DOLAR 32,23
EURO 35,16
ALTIN 2.446,42
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da 'pes' dedirten hırsızlık!

Antalya'da meydana gelen hırsılık olayını duyanlar hayrete düşüyor

Abone ol

Antalya'da meydana gelen hırsızlık olayı, "bu kadarına da pes" dedirtti. Henüz yakalanamayan şüphelilerin kiralık vinçle trafoyu çaldığı ortaya çıktı.

Antalya'da Mehmet Kahraman'ın bir otelden hurda olarak alıp evinin önüne koyduğu 2.5 ton ağırlığındaki trafo çalındı.

İddiaya göre olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. 43 yaşındaki Mehmet Kahraman, Kemer İlçesi'nde bir otelden 2 bin 500 TL'ye satın aldığı trafoyu Güneş Mahallesi 6053 Sokak'ta bulunan gecekondunun önüne getirtti. Kahraman evden ayrılıp kahveye gitti; ancak döndüğünde trafonunun yerinde olmadığını gördü.

Hemen durumu polise bildiren Mehmet Kahraman'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, Mobese kameralarını izlemeye aldı. Kameralarda bir vinç saptayan polis, plakasından yola çıkarak M.A. adlı vinç kullanıcısına ulaştı. M.A. ifadesinde, "İki kişi bana gelerek Sanayi Sitesi'nde bir fabrika kuracaklarını belirterek trafo taşımak istediklerini söyledi. Ben de kabul edip gösterdikleri yerden onların da yardımıyla trafoyu kaldırıp Habipler Mahallesi'ndeki boş bir araziye bıraktım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, trafoyu boş arazide buldu. Soruşturma sürerken polis hırsızlık şüphelilerinin kimliklerinin belirlendiğini ve yakalama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.