BIST 10.242
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,78
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da genç kızın sır ölümü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu.

Abone ol

Yıllar önce evlatlık olarak alınan D.A'nın ölüm sebebi henüz bilinmiyor. Polisin ve olay yeri inceleme ekiplerinin evde incelemeleri devam ediyor.

Olay, bugün saat 18 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaz tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte ilçeye gelen ve Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan kendilerine ait evlerinde kalan D.A isimli 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız evinde ölü olarak bulundu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, olay yeri inceleme ekiplerinin de evde çalışmaları devam ediyor.

Kültür Baknalığı'ndan emekli H.A ve Çalışma Bakanlığı'ndan emekli F.A çiftinin bebekken evlat edindikleri D.A'nın ilköğretim eğitimini Manavgat'ta aldıktan sonra lise eğitimi için Düzce'de bulunan konservatuar bölümünü tercih ettiği ve ailesiyle birlikte oraya taşındığı öğrenildi. Yaz tatilinin girmesiyle birlikte anne ve babası ile birlikte Manavat'a dönen ve kendi ismini taşıyan aileye ait apartmanının 2. katında kalmaya başlayan D.A'nın ölüm sebebi araştırılıyor.