BIST 9.525
DOLAR 32,65
EURO 34,88
ALTIN 2.511,93
HABER /  DÜNYA

Annesinin arkasından feryat etti

Silivri’de, üst geçit yerine E-5 karayolu üzerinde kızıyla beraber karşı yola geçmeye çalışan 60 yaşındaki kadın bir aracın çarpmasıyla haya...

Abone ol

Silivri’de, üst geçit yerine E-5 karayolu üzerinde kızıyla beraber karşı yola geçmeye çalışan 60 yaşındaki kadın bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti. Gözlerinin önünde annesini kaybeden kız fenalık geçirdi.
Gülhanım Yıldırım, kızı ve bir yakını ile birlikte Silivri’de denize girdi. Yıldırım, kızı ve yakını denizden dönerken üst geçit yerine E-5 karayolu üzerinden karşıya geçti. Yıldırım’ın yakını ve kızı karşıdan karşıya geçmeyi başarırken, 60 yaşındaki Yıldırım’a kızı ve yakınının gözleri önünde Tekirdağ yönüne seyir halinde giden bir araç çarptı.
O.Ö. yönetimindeki 78 SH 154 plakalı aracın çarpmasıyla yaklaşık 30 metre havaya fırlayan Yıldırım, yol kenarındaki toprak zemine düştü. Yaşlı kadın olay yerine çağrılan sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Gözlerinin önünde annesini kaybeden genç kız fenalık geçirdi. Sinir krizleri geçiren kız yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Gülhanım Yıldırım’ın cenazesi savcının incelemelerinin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya ilişkin polis ve jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. Jandarma tarafından aracın sürücüsü O.Ö. gözaltına alındı.
Öte yandan yaşanan kazayı görmesine rağmen çevrede bulunan bir vatandaşın üst geçit yerine E-5 karayolu üzerinden karşıya geçmesi görenleri şaşırttı.
(İHA)