BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Annenin çılgın cesareti

4 yaşındaki çocuk 3 katın balkonundan aşağı atladı. Burnu bile kanamadı. Çünkü annesi inanılması güç bir risk aldı.

Abone ol Üçüncü kattaki evin balkonundan sarkarken düşen 4 yaşındaki oğlunu son anda havada yakaladı. Burnu bile kanamayan çocuk annesinin sayesinde ölümden döndü.

İnanılmaz olay Bursa Gemlik’te yaşandı. Hamidiye Mahallesi'nde oturan 30 yaşındaki Derya Ş. kömür almak için bodrum kata inerek 4 yaşındaki oğlu F.Ş'yi evde bıraktı. F.Ş, kapıyı annesinin üzerine kapattı.

9 METRE YÜKSEKLİKTEN YAKALADI

Bodrumdan döndüğünde kapının kapalı olduğunu gören anne dışarı çıktı. Ancak bu esnada küçük çocuk, balkona çıkıp 3'üncü kattan sarkmaya başladı.

Oğlunu o halde görünce şok geçiren anne son çare olarak F.Ş'yi yönlendirmeye çalıştı. Kucağını açarak çocuğuna atlamasını söyleyen Derya Ş., 9 metreden kendisini boşluğa bırakan F.Ş'yi havada yakalamayı başardı.

‘ATLA SENİ TUTACAĞIM’

Anne ve oğlu hafif şekilde yere düştü. Hafif yaralanan Derya Ş. ve F.Ş. ayakta tedavi gördü. Anne dehşet anlarını şöyle anlattı; "Kömür için bodruma inmiştim. F. Ş. kapıyı arkadan kilitlemiş. Açmasını söyledim ancak başarılı olamadı. Sonra dışarı çıktım. Oğlumun balkonun korkuluklarından sarktığını gördüm. Düşmemesi için ne yapabilirim diye düşündüm. 'Sen atla ben seni tutacağım' dedim. Atladı, ikimiz de beraber hafif şekilde yere düştük. Çok şükür ikimize de bir şey olmadı."