BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Anne ve kardeşlerini bıçakladı

Adıyaman’da bir genç, bilinmeyen nedenlerden dolayı iki erkek kardeşini bıçaklayıp annesini kafasından yaraladı. <br/>Edinilen bilgiye göre,...

Abone ol

Adıyaman’da bir genç, bilinmeyen nedenlerden dolayı iki erkek kardeşini bıçaklayıp annesini kafasından yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Kayalık Mahallesi Sevgi Anaokulu yakınlarında kardeşi Kenan A.’nın (29) iş yerine giden Abuzer A. (32), kardeşinin iş yerinde bulunan annesi Hanım A.’ya (53) ve kardeşleri olan Mahmut ile Kenan A.’ya bilinmeyen nedenlerden dolayı aniden saldırdı. Abuzer A., kardeşi olan Kenan ve Mahmut A.’yı, vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayıp ağır yaraladıktan sonra, annesi Hanım A.’nın kafasına ise sert cisimle vurarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki esnafların durumu fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile 112 sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri çevrede arama ve inceleme çalışması yaparken, 112 sağlık ekipleri ise, yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla yaralıları Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
Hastanede tedavi altına alınan anne Hanım A. ile Kenan A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan, annesi ile hastane koridorunda karşılaşan Mahmut A., annesine sedye üzerinde sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi ve iki kardeşini yaralayarak olay yerinden kaçan Abuzer A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)