BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  GÜNCEL

Anne katilinde satanist şüphesi

Annesini başından vurarak öldüren 11 yaşındaki R.A.'nın babası evini açtı. R'nin balkona yazdığı yazıları gösterdi.

Abone ol

Annesini öldüren 11 yaşındaki R.A.'nın Adana'daki evine giden Savaş Ay ailesiyle görüştü. R.A. evin balkonunda intikam yazıp, satanist yıldızı çizmiş!

Geçtiğimiz günlerde babasının silahıyla uyuyan annesini başından vurup öldüren R.A.
5.5 yaşında okumayı öğrenmış, öğretmenleri onun için 'üstün zekalı' dermiş. Ancak babasına göre R.A. son zamanlarda çok değişmiş. "Bazı tuhaflıklar belirdi kızda. Nerede şiddet, kan, çatışmalı diziler, filmler varsa onları seyretmeye başlamıştı. Vampirli, şeytanlı filmleri izliyordu. Polise gittiğinde üzerindeki giysi bile siyah renk. Koluna da satanist yıldızı yaptırmıştı" diyor ve evinin balkonundaki yazıları gösteriyor.

Bir yandan da anlatıyor: "Abi bak burada intikam yazıyor, altında satan yazıyor. Diğer tarafta iblis yazıyor. Biz bunları daha önce önemsemedik. Kendi kendine yazmış dedik."

[PAGE]


O sırada abi söze giriyor ve cinayetin bir anlık öfkeyle yapılmadığını, planlandığını söylüyor. "İntikam sözcüğü o gece yazılmış. Yani planlamış" diyor.

[PAGE]

Baba kızının SBS'ye gönderilmediği için cinayet işlediği iddialarını da reddediyor. "Aksine ne istediyse yaptık, hatta şımarttık bile. Ben bizzat okuldan sınava giriş kâğıdını aldım. Okul yönetimi şahittir buna." diyor.


 

[PAGE]

Ablanın sözleri ise şöyle:
"Olay gecesi hiç uyumamış. Ben namaza kalktığımda çok hafif bir ses duydum. Girdim ki içeride tir tir titriyor. Bana 'Yunus yaptı diyelim. Az sonra babam gelecek beni öldürür' dedi."

Baba kızının birileri tarafından yönlendirildiğini düşünüyor. Devlet büyüklerine "Bu kızımın tek başına yapacağı bir şey değil. Kızımın bizden saklı gizli görüştüğü ve kızımı yönlendirenler olduğunu düşünüyorum. Bunların kim olduğunu sebepleri öğrenmek istiyorum. Lütfen bu işin arkasındaki karanlığı aydınlatın, kızımı yönlendiren ve azmettirenleri yakalayın." diye sesleniyor.