BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Anne ile oğlunu soba ayırdı

Sultangazi’de aynı odanın içinde uyuyan anne ile oğlu sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. 70 yaşındaki anne hayatını kaybederk...

Abone ol

Sultangazi’de aynı odanın içinde uyuyan anne ile oğlu sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. 70 yaşındaki anne hayatını kaybederken 43 yaşındaki oğlu ise hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi 2020 sokak üzerindeki bir apartmanın bodrum katındaki evde meydana geldi. Dilek Durna boşandığı eski eşi Hamit Figan’ın telefonlarına cevap vermemesi üzerine Sultançiftliği’nde bulunan evine gitti. Kapıyı açarak içeriye giren Durna, anne Ayşe Figan (70) ve eski eşi Hamit Figan’ı yerde baygın şekilde yatarken buldu. Durna’nın haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Hamit Figan’ı yaralı olarak hastaneye kaldırırken, annesinin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.
Yan binada yaşayan Hülya ve Hafize Deniz, "Eski gelinleri geldi. O bize haber verdi durumu. İçeri girdiğimizde duman vardı. İkisi de yere yığılmıştı. Oğlunun bilinci açıktı. Gelini sabah aramayınca merak edip gelmiş. Yerde yattıklarını görünce bize haber verdi. Aynı odadaydılar. İçeride koku vardı. Sobaya kömür atılmış. Tutuşmamış. Aşırı zehir gibi bir koku vardı içeride" dediler.
Olayı duyan talihsiz kadının diğer çocukları ise annelerinin yaşadıkları eve geldi. Annelerini kaybettiklerini öğrenen çocukları göz yaşlarına hakim olamadı. Acılı aileyi komşuları teselli etmeye çalıştı.
Hayatını kaybeden anne Ayşe Figan’ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Hamit Figan’ın bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)