BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Anna Nicole'ün hayatı Kraliyet Operası'nda

Teksaslı dansçı Anna Nicole Smith'in skandallarla dolu hayatı Londra Kraliyet Operası'nda sahnelenmeye başladı. Ve cazın harika genci Nikki Yanofsky, yeni albümüyle mikrofonlarımızda.

Abone ol

Playboy dergisinin modellerinden biriyken, 89 yaşında bir petrol milyarderiyle evlenip, televizyonda adını duyuran ve imajını geniş kitlelere yayan ancak 2007 yılında aşırı dozda ilaç alarak intihar eden Anna Nicole Smith'in yaşamı, aslında bir pembe dizi gibiydi...

Şov ve ünlüler dünyasında tam anlamıyla kendini yaratan, göğüsleriyle ünlenen Teksaslı dansçı Smith'in yaşadıkları, televizyon dizisine değil de, Operaya dönüştürüldü ve geçtiğimiz günlerde Londra'daki Kraliyet Operası'nda sahnelenmeye başladı.

BBC Türkçe'nin sanat kültür söyleşisinde, Anna Nicole operasının galasına katılan klasik müzik eleştirmeni Edward Seckerson eseri ve yarattığı sansasyonu değerlendiriyor.

Bu haftaki ikinci söyleşimizse, 17 yaşındaki, cazın harika çocuğu Kanadalı Nikki Yanofsky.

İlk albümünü 13 yaşındayken çıkaran Nikki, son çalışması Nikki'de kendi bestelerine de yer veriyor. Ve BBC'ye, çocuk yaşta atıldığı müzik yaşamını, nasıl beste yaptığını, genellikle çok daha olgun sanatçılarla özdeşleştirilen cazla ilişkisini anlatıyor.