BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ankarasporun yeni sportif direktörü

Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaraspor, sportif direktörlüğe 3 sezondur altyapı genel koordinatörlüğünü yürüten Sedat Karabük'ü getirdi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaraspor, sportif direktörlüğe 3 sezondur altyapı genel koordinatörlüğünü yürüten Sedat Karabük'ü getirdi.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda 2006 yılından bu yana altyapı genel koordinatörlüğünü yapan tecrübeli teknik adam Sedat Karabük'ün sportif direktör olmasına karar verildiği belirtildi.

Ankaraspor'daki yeni görevine kendisine layık gören yönetim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür eden Sedat Karabük, üstlenmiş olduğu bu görevi başarıyla yerine getireceğini ifade ederek şunları kaydetti:

“Başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulumuz yeni bir yapılanmanın içerisine girdi ve bu yapılanma içerisinde bana sportif direktörlük layık görüldü. Bana güvendikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime olan inancım sonsuz.”

“KULÜBÜN FELSEFESİNİ İYİ BİLİYORUM”

Şu an için Ankaraspor altyapısının da kendisine bağlı olduğunu belirten ve bundan sonra Ankaraspor'da birebir futbol olaylarının içinde yer alacağını söyleyen sportif direktör Sedat Karabük, “Aslına bakarsanız aldığım görev ve yapacağım iş, 3 yıldır Ankaraspor'da yapmış olduğum görev ve sorumlulukların pek de dışında değil. Uzun zamandır Ankaraspor camiasının içerisindeyim ve kulübün felsefesini, işleyişini, beklentilerini gayet iyi biliyorum. Futbolcuların birçoğunu yakından tanıyorum. Bu faktörlerin yeni görevimde çok büyük bir avantaj sağlayacağı kanısındayım” diye konuştu.

SEDAT KARABÜK KİMDİR ?

'UEFA-A TUTOR' lisansa sahip Sedat Karabük, 1956 Samsun-Ladik doğumlu. 24 yıllık aktif futbol yaşantısında birçok takımın formasını giydi. 1990 yılından itibaren ise futbol sektörüne antrenör olarak hizmet etmeye başladı. Karabük, 2006 yılından beri Ankaraspor Altyapı Genel Koordinatörlüğü görevini yürütmekteydi.