BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Hugo Broos istesin her yerde oynarım

Trabzonspor’da Tayfun Cora, Broos’un görev vermesi durumunda her bölgede oynayabileceğini söyledi ve ekledi.

Abone ol

Trabzon’da Tayfun Cora, Broos’un görev vermesi durumunda her bölgede oynayabileceğini ve hedefinin Almanya’da forma giymek olduğunu söyledi

Trabzonspor’un genç oyuncusu Tayfun Cora, bu sezon Avrupa Ligi’nde başarılı olmak istediklerini ve görev verilmesi durumunda her mevkide görev yapacağını söyledi. Bir oyuncunun uzun süre aynı bölgede oynadığı zaman hata yapma olasılığının daha azaldığına inandığını söyleyen Cora, “Bence uzun süreli olarak bir mevkide oynayınca hata olasılığı azalıyor. Ama farklı mevkilerde oynayınca da özellik kazanıyorsunuz. Hocalarım nerede görev verirse orada görev yaparım, ama bana sorarsanız stoper mevkiinde daha rahat oynarım” dedi.

Futbolunu daha da geliştirdikten sonra Almanya’da forma giymek istediğini ifade eden genç oyuncu, “2010 yılında Trabzonspor’la sözleşmem sona eriyor. Her futbolcu gibi benim de arzum kulübümde şampiyonluk yaşamak. Şimdiden ne olur bilinmez ama Almanya’da forma giymek isterim” diye konuştu. Avrupa kupalarında başarı elde etmek istediklerini söyleyen Tayfun, “Bu yıl Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Avrupa’da başarılı sonuçlar almak, hem de geçmiş sezona göre ligi daha iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de her sezon Anadolu kulüplerinin biraz daha güçlendiğini belirten bordo-mavili oyuncu konuşmasını şöyle noktaladı: “Geçen sezonla beraber şu ortaya çıktı ki büyük takımlar artık rahat maç kazanamayacaklar. Anadolu takımlarının kalitesi arttı. Bu konuda Sivasspor’u örnek olarak gösterebiliriz.”