BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Ankaraspor ligde kaldı

Kayseri Erciyespor'u 1-0 yenen Ankaraspor, Türkcell Süper Ligi'nde kalmayı başardı.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Kayseri Erciyespor'u 1-0 yenen Ankaraspor, Türkcell Süper Ligi'nde kalmayı başardı.

Maç sonrası yapılan açıklamalarda Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, her iki takımında iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Maçın başından sonuna kadar üstünlüğümüzle geçen bir mücadele oldu. Ama maalesef son dakikalarda yediğimiz bana göre talihsiz golle mağlup olduk. Oyuncularımı onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Müsabakanın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiler. Çok gol pozisyonuna girdik fakat değerlendiremedik. Bana göre mağlup olduğumuz bu maçı galip olmuş gibi kabul ediyoruz. Gerçekten iyi mücadele oldu" dedi.
Ankaraspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, maçı kazanarak sıkıntıdan kurtuldukları için sevinçli olduklarını söyledi. Bulak, "Futbolu iyi bilen ve iyi yorumlayan bu şehirde maç oynamayı tüm hocalar ve takımlar için bir şans olarak görüyorum. Bugün deplasmanda iyi mücadele ederek galip geldik. Biz genelde problemleri kendi sahamızda yaşıyoruz. Bugüne kadar içeride çok maç vermiştik ve ligde de böyle bir sıkıntı yaşayacağımızı tahmin etmiyorduk. Çünkü biz önemli deplasmanlardan 3 puanla dönmüştük. O bakımdan bizim için baraj olan 36 puanı, 3-4 hafta önce Sivas'tan aldığımız beraberlikle geçtik diye düşünmüştük. Ama maalesef ligin son haftalarında bizde potaya girdik. Sıkıntılı dönemden bugünkü maçla çıkmayı becerdik. Oyuncularımı kutluyorum, Kayseri halkını kutluyorum. Erciyesspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu. Giray Bulak, Galatasaray'ı da şampiyonluğundan dolayı tebrik ederken, "Hem Galatasaray, hem Fenerbahçe iki büyük takım. Zaten yıllardır bunlar şampiyon oluyor. Ama ben Fenerbahçe'yi son haftalarda avantajlı görüyordum. Çünkü Galatasaray ile olan ikili averajda da şanslı idi. İki takımı da kutluyorum. Ligde iyi mücadele verdiler. Çok puan topladılar. Bize düşen şampiyonu kutlamaktır" şeklinde sözlerini ifade etti.
Ankarasporlu futbolcu Ramazan ise, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Zor maçların takımı olduğumuzu söyleyebilirim. Bugün yine bir zor maç yaptık. Bizim için final değerindeydi. Bu maçı kazandık. Ligde kaldığımız için mutluyuz" dedi.