BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Ankaragücü'nde genel kurul karıştı

Ankaragücü'nün bugün yapılan genel kurulunda bir grup taraftar olay çıkardı!

Abone ol

Ankaragücü Kulübü'nün bugün yapılan olağanüstü genel kuruluna, çıkan olaylar nedeniyle bir süre ara verildi.

Kulübün Tandoğan'daki tesislerinde bulunan spor salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, başkanlık için adaylığını açıklayan Sami Altınyuva'nın 19 kişilik yönetim kurulu listesi, Divan Başkanı Kemal Ünsal'a teslim edildi. Ünsal'ın listedeki isimleri okuduğu sırada bir grup taraftar, divan kurulu üyelerinin bulunduğu kürsüyü işgal ederek, buradaki her şeyi etrafa savurdular.

GENEL KURUL BİRBİRİNE GİRDİ

''Bu takım düşerse katliam çıkar''
şeklinde sloganlar atan taraftarlar, delegeler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak, Sami Altınyuva'nın yönetim kurulu listesine tepki gösteren taraftarlar sakinleşmeyince, salona güvenlik güçleri çağrıldı.

Taraftarlar, çevik kuvvet ekibi tarafından kürsüden uzaklaştırılırken, yaklaşık 15 dakika süren gerginlik, polislerin araya girmesiyle sona erdi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım da taraftarları sakinleştirmek için uğraş verirken, Yıldırım'ın taraftarlara hitaben yaptığı konuşma üzerine de bir grup taraftar salon dışına çıktı.

Salonu terk etmeye hazırlanan Cengiz Topel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra bu karardan vazgeçerek bir süre daha salondaki taraftarların arasında oturdu.

Yaşanan gerginlik nedeniyle 20 dakika ara verilen olağanüstü genel kurulda, daha sonra seçime geçildi.