BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da HDP kutlaması

HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, partilerinin seçimde aldığı bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve onların huzurunda saygıyla eğildiğini belirtti.

Abone ol

HDP'liler Başkentte seçim başarısını kutladı.

Sakarya Caddesi'nde toplanan HDP'li vatandaşlar, halay çekti, çeşitli sloganlar attı. HDP'nin yanı sıra Partizan, Halkevleri, Kaldıraç, Alınteri ve bazı STK flamaları da taşıyan partililer, zaman zaman Abdullah Öcalan lehine slogan attı.

Burada partilileri selamlayan HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, partilerinin seçimde aldığı bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve onların huzurunda saygıyla eğildiğini belirtti.

Önder, partililerinin çok büyük zorluklar çekerek çalıştığını belirterek, "Tarihi bir başarıya imza attıysak, en az pay bizim en çok pay dostlarımızındır. Bu başarı bizden çok yoldaşlarımızındır" dedi.

HDP'nin Kars'dan yeni milletvekili seçilen adayı Ayhan Bilgen ile Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık da partilileri selamladı. Sakık, bu seçimlerde en çok oyu Ağrı'dan aldıklarını ve bu ilde partilerinin bütün adaylarının parlamentoya seçildiğini söyledi.