BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ankarada film gibi soygun

Ankara'da filmleri aratmayan bir soygun girişimi yaşandı. Eli silahlı bir hırsız, metro istasyonundaki bankayı soymak istedi.

Abone ol

Ankara'da metro istasyonu içerisindeki banka şubesine para getiren zırhlı aracı soymak isteyen silahlı bir kişi yakalandı. Zanlı, elindeki para kasasını vermemek için direnen güvenlik görevlisini bacağından vurarak yaraladı.

Başkent'te banka soygunu girişimlerine bir yenisi eklendi. Bu kez soyguncunun hedefinde Demetevler Metro İstasyonu'ndaki ING Bank şubesine para getiren zırhlı araç vardı. Para kasalarının araçtan indirildiği sırada harekete geçen silahlı soyguncu, güvenlik görevlilerinden kasayı kendisine vermesini istedi. Kasayı vermemek için direnen güvenlik görevlisini bacağından vuran zanlı, diğer güvenlikçinin müdahalesiyle kıskıvrak yakalandı.

Zanlı, başarısız soygun girişiminin ardından emniyet güçlerine teslim edildi. Bacağına kurşun isabet eden güvenlik görevlisi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik görevlisinin durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.