BIST 10.259
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.392,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankara'da dev fuhuş operasyonu

Ankara'da, kumar ve fuhşa yönelik denetimlerde çok sayıda kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Abone ol

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinden verilen bilgiye göre, son 1 ay içerisinde Cebeci, Küçük Esat, Keçiören ve Demetevler'de fuhuş yaptırdıkları bildirilen 7 randevu evi tespit edildi.

Buralara düzenlenen baskın sonucu 10'u kadın, 20 kişi hakkında fuhşa aracılık etmekten adli ve idari işlem yapıldı.


Anadolu Bulvarı, İskitler başta olmak üzere çeşitli yerlerde yapılan operasyonlarda 332'si hayat kadını, 37'si travesti, toplam 369 kişiye Kabahatler Kanunu çerçevesinde ceza işlemi uygulandı.

Kumara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, Altındağ ve Siteler'de ''tombala'' adı altında kumar oynayan ve oynatan 109 kişiye para cezası uygulandı. Bu kişiler hakkında ayrıca adli işlem yapıldığı belirtildi.


Polisin Çankaya'da 2 ayrı noktaya düzenlediği operasyonda ise ''rulet'' oynayan 35 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı, iş yerleri mühürlendi.
Polisin ayrıca bir derneğe düzenlediği baskında da kumar oynadıkları tespit edilen 44 kişi hakkında soruşturma başlattığı kaydedildi.

Ahlak Polisi ayrıca son bir ayda 13 bar, 34 pavyon-gece kulübü, 2 kahvehane, 6 masaj salonu, 21 güzellik salonu olmak üzere aralarında internet kafelerin de yer aldığı toplam 109 işyeri denetlendi.
Bunlardan 14 iş yerine yasal eksiklikler nedeniyle işlem yapıldığı bildirildi.