BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da çok gizli buluşma

Eski başkanlar ve yöneticiler gizlice biraraya geldi. Peki o toplantıda ne konuşuldu? İşte ayrıntılar.

Abone ol

Dün akşam Ankara'da gerçekleşen gizli buluşmada eski başkanlar, eski yöneticiler ve delegeler adına bazı isimler katıldı.

Sadece Doğan Haber Ajansı'nın görüntülediği tarihi gizli buluşmada Ankaragücünün geleceği konuşulduğu öğrenildi.

Toplantıya Eski Başkanlardan, Osman Kolsuz, Cemal Aydın, Serdar Özersin, Cengiz Topel Yıldırım. Eski yöneticilerden Kemal Ünsal, Mehmet Ural, Levent Doğan, Salim Türker, Engin Su, Ömer Akın, Recep Uzelli, Hikmet Hancıoğlu, Mehmet Aymelek ve Osman Serhatlı katıldı.

Dün gece geç saatlerde telefon ile Hikmet Hancıoğlu'na ulaşan DHA muhabiri, toplantının detayları hakkında bilgi aldı.

Hikmet Hancıoğlu yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün sahipsiz kalmayacağını belirtti ve toplantının neden yapıldığını söyledi.

Hancıoğlu şunları söyledi:

101 yıllık Ankaragücü şerefli tarihinde çok büyük zorluklar aşılmıştır. Ankaragücü'nü bundan sonrada birlik ve beraberlik içersinde daha üst seviyelere taşıyacağımızdan hiç bir kimsenin kuşkusu olmasın. Bu akşamki toplantıda, değerli büyüklerimiz olan eski Başkanlarımız ve yöneticilerimizle bir araya geldik. Burada Ankaragücü'nün menfaatleri için ortak kararlar alınmıştır. 19 Nisan tarihinde Ankaragücü'nün geleceği belli olacak bu yüzden şimdiden birlikteliğimizi Ankaragücü adına sayın büyüklerimizin kararlarıyla ortaya koyduk. Yargıtay kararına göre gerekenler yapılacaktır. Hiçkimsenin bir endişesi olmasın, Ankaragücü menfaatleri adına gereken herşey yapılacaktır" dedi.