BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Ankara Valisinin hiç kaçırmadığı dizi

Ankara Valisi sizce hangi diziyi izliyor. Kurtlar Vadisi? Arka Sokaklar? Yaprak Dökümü? Aşk-ı Memnu?..

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Protokolün en ciddi yüzünü yansıtan bürokratların da özel yaşamları var. Onlar da herkes gibi akşam eve gidince televizyon karşısına geçip çok konuşulan dizilere göz atıyorlar. Hatta aralarında kimi dizileri hiç kaçırmayan bürokratlar var. Ankara Valisi Kemal Önal da takip ettiği diziyi kaçırmamak için çaba harcayan önemli bir bürokrat.

Vali Önal’ın mümkün olduğu kadar kaçırmamaya çalıştığı dizi son aylarda sevişme görüntüleri ile çokça tartışma konusu olan Aşk-ı Memnu dizisi. Önal bu diziyle ilgili şunları söylüyor:
“Aşk-ı Memnu’yu izliyorum. Tam izlemek demek doğru olmaz tabi. Kaçırmamaya gayret ediyorum. Kaçırmışsam kayda alıyorlar evde, sonra izliyorum. Ya da internetten indirip izliyorum. Konu sağlam, oyuncular başarılı, mekan güzel. Başka da sürekli izlediğim dizi yok.”

Vali Önal yoğun Ankara protokolü içinde kitap okumaya da fırsat bulduğunu söylüyor. Arka arkaya Ayşe Kulin’in Veda ve Umut kitaplarını okuyan Vali Önal’ın elinde şimdi Alamut var. Ardından da Alamut’a Dönüş’ü okuyacak. Önal, “Tabi okuyorum derken kitap kurtları gibi 300 sayfayı iki gecede okumuyorum. Uzun sürede okuyabiliyorum. Özellikle seyahatlerde, tatillerde okuyabiliyorum. Ama yatmadan önce 3 sayfada olsa okuma alışkanlığım var.” dedi.