BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,89
ALTIN 2.440,34
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu öğleden sonraya dikkat!

Ankara'da kar yağışı gece boyunca etkisini arttırdı. Hava durumu raporlarına göre yarına kadar kar devam edecek. Meteoroloji vatandaşları uyardı.

Abone ol

ANKARA'da kar yağışı gece boyunca etkili oldu, sabah saatlerine doğru etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yeni hava durumu raporlarına göre Abkara'da kar yağışı perşembe gününe kadar devam edecek. Meteoroloji öğleden sonra kar ve fırtınanın şiddetleneceğini belirtti. Ankara'da bugün okullar tatil edildi Peki yarın 12 şubat perşembe günü Ankara'da okullar tatil mi? Son kararı Ankara Valiliği yarınki hava durumu raporlarına göre verecek.

ankara-hava-durumu-2.jpg

ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT!

Bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Düzce çevrelerinde yoğun olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar  Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/saat) ve yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi tahmin edilmektedir.

ankara-hava-durumu.20150211094421.jpg

UYARILAR

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI:Kar yağışının Düzce çevrelerinde yoğun olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI: Rüzgarın Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) ve yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.


5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-11-at-9.34.59-am.png

EĞİTİME 1 GÜN ARA

AnkaraValiliğinden, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi. 

ankara-hava-durumu-3.jpg

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde Ankara'da yoğun kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüşün devam edecek olması ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en az

a indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla yarın (11 Şubat) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli personelin de yarın idari izinli sayılmaları Valilik tarafından uygun görüldü.